Sign In   Register

მსხლის ნამცხვარი

რეცეპტები

ავტორი

ინგრედიენტები

4 ცალი მსხალი
1 ჭიქა დაპრესილი ყავისფერი შაქარი
1 ჭიქა მცენარეული ზეთი
3 ჭიქა ფქვილი
2 ჩაის კოვზი საცხობი სოდა
1 ჭიქა თეთრი შაქარი
1 ჭიქა დაჭრილი პეკანი
2 ცალი კვერცხი
1/2 ჩაის კოვზი მარილი
1 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი

მომზადება

  1. მსხალი გათალეთ და თხლად დაჭერით. შეურიეთ დაჭრილ მსხალში თეთრი და ყავისფერი შაქარი, პეკანი და დააბლენდერეთ. მიღებული პიურე გადადეთ ერთი საათით.
  2. წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 175 C-ზე. წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ ფქვილი 22X33 სმ ზომის საცხობ ლანგარს.
  3. ხელით კარგად შეურიეთ ფქვილი, მარილი და საცხობი სოდა და დაუმატეთ მსხლის ნაზავს. შემდეგ შეურიეთ ზეთი, ვანილი და კვერცხი. ცომი გამზადებულ ლანგარზე დაასხით.
  4. აცხვეთ 175 C-ზე 1 საათით და 15 წუთით.
ულუფა

მომხმარებლის შეფასებები

ამ მომენტისთვის შეფასებები არ არის
შესაფასებლად გთხოვთ დარეგისტრირდეთ ან