Sign In   Register

ჟოლოს ტარტი

რეცეპტები

ავტორი

ინგრედიენტები

1 ჭიქა ფქვილი
2 სუფრის კოვზი დაფქული შაქარი
225 გრამი ჟოლოს ჯემი
115 გრამი კარაქი
4 ჭიქა ჟოლო

მომზადება

  1. საშუალო ზომის თასში გათქვიფეთ ფქვილი, კარაქი და შაქრის პუდრა. მიღებული მასა გააცივეთ 1 საათით.
  2. გააცხელეთ ღუმელი 190 C გრადუსზე.
  3. გაცივებული ცომი ხელით თანაბრად გააბრტყელეთ 24 სმ დიამეტრის ტარტის ფორმაზე. შედგით გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ აცალეთ გაცივება.
  4. გადაანაწილეთ ჟოლოები გამომცხვარ ცომზე. მიიყვანეთ ჟოლოს ჯემი დუღილამდე მიკროტალღოვან ღუმელში. შემდეგ მოასხით ბისკვიტზე გადანაწილებულ ხილს.
  5. შეფუთეთ ტარტი კულინარიული ცელოფნით და 1 საათით შედგით მაცივარში გასაცივებლად.
დრო
ულუფა

მომხმარებლის შეფასებები

ამ მომენტისთვის შეფასებები არ არის
შესაფასებლად გთხოვთ დარეგისტრირდეთ ან