ჟოლოს ტარტი
რეცეპტები
ინგრედიენტები
2 სუფრის კოვზი დაფქული შაქარი
მომზადება
- საშუალო ზომის თასში გათქვიფეთ ფქვილი, კარაქი და შაქრის პუდრა. მიღებული მასა გააცივეთ 1 საათით.
- გააცხელეთ ღუმელი 190 C გრადუსზე.
- გაცივებული ცომი ხელით თანაბრად გააბრტყელეთ 24 სმ დიამეტრის ტარტის ფორმაზე. შედგით გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ აცალეთ გაცივება.
- გადაანაწილეთ ჟოლოები გამომცხვარ ცომზე. მიიყვანეთ ჟოლოს ჯემი დუღილამდე მიკროტალღოვან ღუმელში. შემდეგ მოასხით ბისკვიტზე გადანაწილებულ ხილს.
- შეფუთეთ ტარტი კულინარიული ცელოფნით და 1 საათით შედგით მაცივარში გასაცივებლად.
მომხმარებლის შეფასებები
ამ მომენტისთვის შეფასებები არ არის
You are now being logged in using your Facebook credentials