გურიელი ხილის ჩაი - ქართული სუბტროპიკი
ქართული სუბტროპიკი, ისევე, როგორც გურიელი ხილის ჩაის სხვა სახეობები, სპეციალურად ამ ხაზისთვის შექმნილი რეცეპტურის საფუძველზე მზადდება. მასში ერთიანდება საქართველოს სუბტროპიკულ ზონებში მოყვანილი ქარვისფერი ციტრუსი, კივი და ფეიხოა, ასევე მაღალმთიან რაჭაში დაკრეფილი ველური ვაშლი და ასკილი. ქართული სუბტროპიკი სრულიად ახლებური გემოსა და მდიდარი არომატის მქონე ხილის ჩაია, რომლის განსაკუთრებულობაც გასინჯვისთანავე გაგაოცებთ.
მომხმარებლის შეფასებები
ამ მომენტისთვის შეფასებები არ არის