Sign In   Register
  1. Futurist
  2. კულინარია
  3. Saturday, 08 July 2017

როგორც ვიცით არსებობს თეთრი, წითელი, როზე, ცქრიალა, და ხილის ღვინოები ასევე ვერმუტი და პორტვეიენი რომლებიც ძირითადად ვაზის ნაყოფისგან მზადდება, გამონაკლისს ამ შემთხვევაში წარმოადგენს მხოლოდ ხილის ღვინოები თუმცა მათ მაინც ღვინო ეწოდებათ და ამ კატეგორიაში მოიაზრებიან. ღვინო შეიძლება იყოს მშრალი ნახევრად მშრალი, ტკბილი და ნახევრად ტკბილი. ამ თემაში ვისაუბროთ ჩვენ საყვარელ ღვინოებზე, მწარმოებლებზე და იმაზე თუ რომელი რატომ გვიყვარს ვურჩიოთ და გავუზიაროთ ერთმანეთს შთაბეჭდილებები.



...